Pinaattikeitto

Yksi keitto on oltava aina jääkaapissa lämmitysvalmiina! Tämä oli elämäni eka itsetehty pinaattikeitto. 

Resepti on nopea ja helppo: keitä pehmeiksi pakastepinaattia, sipulia ja perunaa. Kaikkia tilavuudeltaan yhtä paljon ja vettä korkeintaan kattila puolilleen. Soseuta ja lisää kauramaitoa tai -kermaa maun mukaan. Pinnalle voi heittää suolapähkinöitä, kaurafraicea tai maustamatonta tofua (paistettua, jos ehtii ja jaksaa;).

Veden määrä vaikuttaa lopputuloksen kermaisuuteen ja perunan määrä paksuuteen. Peruna suurustaa keiton. Suolaa ja siirappia aikuisille. 


Vinkki! Jos soseuttaa ruoan ennen rasvaisen aineksen lisäämistä pääsee sauvasekoittimen tiskaamisessa huuhtelulla eikä tarvi jynssätä tai pesuaineita. Win win – yhtä aikaa helpompaa ja luontoystävällisempää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: